Saturday, November 17, 2012

Kami Buddyz , Takkan Terpisah

Assalamualaikum . Holla :)

Lama rasanya tak update blog .. Sebenarnya kalau ikutkan hati , rasa macam nak delete ja blog ni .. Boleh kata 99 % post yana , semua yana dah delete .. Memang tekad la nak delete , tapi rasa macam sayang pulak .. Kalau boring boleh update blog kan ? hmm . So tak jadi nak delete .. Cuma edit serba sikit . Daripada 100 % pink , sekarang 100 % blue . Hoho . Nampak cool tak ? xD Tapi rasanya memang jarang gila la nak update kan .. Anggap je la yana newbies yang baru nak ceburi bidang blog . Mohon tunjuk ajar dari bloggers yang lain . :)

Pejam celik pejam celik , lah .. Nak masuk 2013 dah rupanya .. Cepat je masa berlalu kan . Yana yang 13 ni nak masuk 14 dah .. Have to say , ' Good Bye One Setia ' . Hari last sekolah , wajib enjoy habis habisan . Nak cipta memory alasannya . Haha .. Tapi masa last day sekolah tu , memang happening gilaa .. Sweet Moment lah .. ;) Last day sekolah , 1 setia buat jamuan . Masa balik , main macam budak umur 1 tahun ja lagaknya .. Adoii . Tapi kan , kesah hape . Janji happy ! :D Tepung time ! Malas cakap banyak , nak buat tayangan gambar ja . Hihi . Tema kami , 'Kami Buddyz , Takkan Terpisah'




                         * bajet macam tengah main snow ja lagaknya*




Ni je kot gambar yang yana nak share dengan korang , untuk tatapan korang sebagai pencuci mata . Haha . Gambar last tu , semua budak perempuan melayu 1 setia . Okay , that's all for this entry . Tata , Assalamualaikum :)

0 comments: